Home > Over ons

Over ons

Bas Wolf staat voor kwaliteit. Al ruim 25 jaar adviseren wij klanten uit de gehele regio Land van Cuijk en daarbuiten over verzekeringen, hypotheken en pensioenen. Hierbij staat ú altijd centraal. Wat wilt u nu? En wat later? Hoeveel geld wilt u besteden aan uw verzekering en welke kwaliteit, diensten en service verwacht u ervoor terug van de aanbieder?

Als onafhankelijk tussenpersoon doen wij zaken met alle grote en bekende aanbieders en kunnen u daarom altijd van een advies voorzien dat past bij uw wensen en financiële situatie. Niet alleen op het moment van het afsluiten van een verzekering, hypotheek of pensioenvoorziening, maar ook in alle jaren daarna. Wij streven namelijk altijd naar een langdurige relatie met onze klanten en besteden daarom veel aandacht aan het onderhoud van uw (verzekerings)pakket.

Naast kennis en kwaliteit, zowel van onze mensen als van onze diensten, zijn service en dienstverlening sleutelwoorden binnen onze organisatie. Bijvoorbeeld bij schade, dan staat ons schadeteam altijd voor u klaar om de ontstane situatie zo snel mogelijk op te lossen.

Onze manier van zakendoen is helder en transparant. Zo werken wij in veel gevallen met een vaste vergoeding voor onze diensten, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook prettig: het eerste kennismakingsgesprek met onze specialisten is altijd kosteloos. Op deze manier bieden wij iedereen de mogelijkheid om eerst kennis met ons te maken. Wij maken graag een afspraak met u.