Kritische oriëntatie belangrijk bij keuze financieel adviseur

Je betaalt tegenwoordig rechtstreeks voor advies over complexe financiële producten, zoals hypotheken, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen of bankspaarproducten. Oriënteer je daarom goed, voordat je met een financiële dienstverlener in zee gaat.
Tros Radar heeft maandag 28 oktober aandacht besteed aan het provisieverbod en het belang van oriëntatie bij de keuze van een financieel adviseur.

Bank of tussenpersoon?
Het grootste item in de uitzending was het verschil tussen een bank of verzekeraar, of van een zelfstandig adviseur? Een bank of verzekeraar adviseert doorgaans alleen eigen producten. Een zelfstandig adviseur, zoals Assurantiekantoor Bas Wolf, betrekt in zijn advies producten van verschillende banken en verzekeraars. Per zelfstandig adviseur kan het wel verschillen hoeveel producten hij meeneemt in een vergelijking.

Meer informatie
Wij zijn een onafhankelijk tussenpersoon. Hierdoor vergelijken wij meerdere banken en verzekeraars met elkaar tegen vast tarief. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze dienstverleningsdocumenten

Afspraak
Wilt u een keer kennis met ons maken neemt u gerust contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek.