Iets terug doen voor de samenleving. Het is mooi om te lezen, het is mooi om te roepen, maar het is nog mooier om te doen. Velen weten van mijn betrokkenheid bij de stichting Hulphond Nederland en het fantastische werk dat deze organisatie levert.


Zij leidt honden op die hulp bieden aan mensen die het heel hard nodig hebben. Bijvoorbeeld kinderen met een gedragsstoornis die niet kunnen deelnemen aan regulier onderwijs en daardoor thuis blijven. Zij hebben vaak baat bij de hulp van een therapie hulphond. Samen met een therapeut kan een hulphond ervoor zorgen dat een kind weer een ‘normaler’ leven kan leiden.

Overhandiging cheque namens Nh1816 Verzekeringen
Afgelopen woensdagochtend was ik voor een speciale gelegenheid op het hoofdkantoor van Hulphond Nederland. Namens Nh1816 Verzekeringen en mijn kantoor mocht ik een donatie bekend maken van € 10.000,-. De symbolische cheque werd door Peter van Uhm, oud-commandant der strijdkrachten en ambassadeur van hulphond Nederland met dank aanvaard.

De donatie komt voort uit het 200-jarig bestaan van Nh1816 waarbij in totaal 1,3 miljoen euro is besteed aan goede doelen in Nederland. Verzekerden, intermediairs en medewerkers konden in 2016 verschillende maatschappelijke projecten aandragen voor financiering.

Hulphond Nederland
Als verzekerings- en hypotheekadviseur in het Land van Cuijk heb ik mij altijd betrokken gevoeld bij goede doelen en Hulphond Nederland in het bijzonder. Omdat ik nauw samenwerk met Nh1816 Verzekeringen hoefde ik bij deze jubileumactie niet lang na te denken welk goed doel ik zou aandragen voor financiering. Ik ben ontzettend blij dat mijn aanvraag is gehonoreerd en ik de cheque persoonlijk mocht overhandigen.

Zelf ook een steentje bijdragen?
Wilt u zelf ook iets voor het goede doel betekenen of direct een donatie doen aan Hulphond Nederland? Bekijk dan de website van het goede doel: www.hulphond.nl

Met vriendelijke groet,

Bas Wolf

Assurantie- en Hypotheekkantoor Bas Wolf
Gildekamp 12a
5431 SP Cuijk
T. 0485-313239
E: info@baswolf.nl